keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Lanttulaatikko

8Ainekset:

1- 1 1/2   Kg    Lanttuja
                          Vettä
                          Suolaa
1-2           dl      Kermaa
1/2           dl       Korppujauhetta
1/2           dl       Siirappia
1               kpl     Kananmuna
                            Suolaa
                           Mausteita( esim. valkopippuria muskottia tai inkivääriä)

Ohje:

Keitä kuoritut, paloitellut lantut kypsiksi suolalla maustetussa vedessä ja soseuta ne. Voit korvata osan osan lantuista perunoilla jos et pidä voimakkaasta lantun hajusta.
Lisää muit aineet lanttu survokseen ja sekoita hyvin.
Kaada seos voideltuihin vuokiin. Koristele laatikon pinta lusikalla tai lastalla painelemalla ja ripottele pinnalle hieman korppujauhetta.
Kypsennä laatikkoa 175-asteisessa uunissa noin 1 1/2 tuntia.

4 henkilölle

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti