1 metsäjänis
porkkanaa
suolaa
pippuria
porkkanaa
suolaa
pippuria
Ohje:
Laita kannelliseen vuokaan jäniksen paloitellut palat, jotka olen itse paloitellut tällätavalla. Takajalat irti lantiosta, etujalat leikaten kylkeä pitkin ja jäniksen selkä jaetaan kolmeen osaan. Katkaise jäniksen selkä valitsemastasi paikasta ja sitten leikkaa palat irti toisistaan.
Laita vuokaan 2-3 porkkanaa ja sipulia paloiteltuna ja laita hiukan suolaa ja pippuria ja hiukan vettä. Laita kansi päälle ja vuoka uuniin 150-astetta 2-3 tuntia muista käännellä jäniksen paloja vuassa, etteivät palaisi. Jänis on kypsää kun liha irtoaa luista.
Tämä kanssa sopii mustaherukkahillo ja perunat.
4 henkilölle
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti