Tässä olisi Täytekakkupohjan ohje jota minä olen käyttänyt, kun olen tätä päässyt tekemään. Joten innokkaat leipurit antakaa mennä, antakaa vatkaimien vatkata ja jauhon pölytä ympärillensä ja onnea kakun tekijöille!
Ainekset:
4 kpl kananmunia
1,5 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
1 tl leivinjauhetta
Riippuen miten ison taikinan niin tässä olisi pieni vihje, mittaa kananmunat ja laita saman verran sokeria ja jauhoja ja jonkinverran leivinjauheta
Ohje:
Vatkaa kananmunat ja sokerit kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi jauhot ja leivinjauhe vaahtoon ja sekoita varovasti. Kaada taikina korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alatasolla 175 asteessa noin 30 minuutista 60 minuuttiin, riippuen taikinan koosta. Kakkuvuoasta kannattaa varata puoli litraa yhtä kananmunaa kohden.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti