sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Tumma- tai valkosuklaamousse

Tässä olisi tämmönen herkku joka vie kielen mennessään, joten pitäkää kielenne aisoissa ja valmistautukaa maistelemaan suklaa herkkuja :)

Ainekset:

1/2   dl     appelsiinimehua
200   g     t-/v-suklaata
2      kpl   liivatetta
4      dl     kuohukerma
6     kpl    kananmunankeltuaista
1     dl      sokeria


Ohje:

Laita liivate likoamaan kylmään veteen. Vaahdota kerma. Vaahdota munakeltuaiset ja sokeri. Kuumenna mehu lisää siihen liivate ja suklaa. Sekoita kaikki keskenään ja laita jääkaappiin tekeytymään  pariksi tunniksi.

Viimeistely:

Sekoita soseeksi jäisiä marjoja ja hiukan mehua ja asettele moussen päälle. Ja Bón ápetit !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti